vrijdag 13 mei 2016

Gluren bij de buren

Met die zonnestralen is het zalig vertoeven op ons terrasje. Ideaal om mijn kroost even te laten poseren in hun nieuwste slaapoutfit. Onze hond poseert even mee, wel in zijn blootje wegens gebrek aan pyjama :-).

Het was precies interessant bij de buren. 

De jongste heb ik moeten omkopen met chocolade in ruil voor een foto. Daarom geen uitgebreide shoot van hem, kwestie van een beetje op zijn lijn te letten. 

12 opmerkingen:

 1. Ze doen dat goed, die modellen van u :-) Schoon slaapgerief! Moet ik ook dringend eens maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je, ik wist ook niet of het zou lonen om pyjama's te maken maar moet bekennen dat ik het super fijn vindt iets comfortabel te kunnen maken waarin ze lekker kunnen wegdromen.de zelfgemaakte pyjama's worden veel meer gedragen dan de aangekochten.

   Verwijderen
 2. Aha chocolade, da's nog eens een idee. Leuke pyjama's, die autootjes zouden hier ook aanslaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gedaan! Ik maakte er ook net 2 voor Noa, maar hij moet nog poseren ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Chocolade doet hier ook de truc ;) leuke setjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal niet zo educatief verantwoord zijn maar als het het leven makkelijker maakt dan gooi ik weleens principes overboord ;-).

   Verwijderen
 5. Ziet er mooi uit! Dat stofje van je dochter twijfelde ik ook nog over, uiteindelijk niet meebesteld...toch wel leuk als ik t zo zie, haha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Reacties
  1. Hoi Eline, voor mijn Eline en Jules gebruikte ik de pippapants van Emma en Mona. Voor het bovenstuk tekende ik het zelf. Maar ik denk dat je online wel patroontjes van onderhemdjes of zo zal vinden dat je daarvoor kan gebruiken. LMV heeft ook eentje in de aard (wel wat anders afgewerkt dacht ik).

   Verwijderen