dinsdag 18 april 2017

Flowerpower

Het nadeel aan last-minutereizen is dat je geen tijd hebt om nog snel allerlei zomeroutfits in elkaar te flansen. Wij trokken deze paasvakantie holderdebolder naar de Provence, om daar te genieten van de mooie natuur, het lekkere eten, de heerlijke wijn maar vooral van de warme zonnestralen. We gingen zelfs een aantal keer los over de 30 graden daar. Eline haar gloednieuwe zomerjurk had daar niet misstaan. Maar helaas zat deze nog maar enkel in mijn hoofd.

Ik maakte op paaszondag de tijd om er eindelijk aan te beginnen. Er moest hier maar eens een hittegolf aankomen. *Schaterlacht*


Het nieuwe gratis Judithpatroontje van Compagnie M. werd geprint en geknipt. Aangezien de dochter niet aanwezig was besloot ik een goed passend jurkje op te meten en op basis daarvan te vergelijken met de maten. Maar helaas pindakaas, zoals ik wel gedacht had, ben ik daar dus niet zo goed in. Ook al maakte ik voor onze 8.5-jarige een 8 jaar moest ik toch nog flink insnoeren. Voordeel is wel dat mits het uitnemen van de naden, dit jurkje nog lang gedragen kan worden. Ik koos er namelijk voor een brede zoom te nemen van maar liefst 10 cm in totaal (2 x 5 cm omgedraaid). Daar moet al een flink groeispurtje voor gebeuren, nietwaar?De warme zon was helaas niet van de partij dus het werden foto's aan de paasboom, euh tak. Met de verwarming aan. :-)

Stof: Bloemenstof Stoffenverkoop Kapellen - Koraalroze voeringstof De Kringwinkel
Patroon: The Judith Dress - Compagnie M

6 opmerkingen:

 1. Serieus, hartjes voor blote ruggetjes hé. Die hittegolf moet er van mij trouwens niet komen ze. Gewoon, 25 graden zonder regen. Da's toch niet te veel gevraagd hé? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi maar het model maakt het nog extra mooi. ❤

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi jurkje, zal nog veel gedragen worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat mooi!! Laat de zonnestraaltjes maar komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Knap werkje. Dit moet gedragen worden!

  BeantwoordenVerwijderen