maandag 8 mei 2017

What a girl wants, what a girl needs

Wekenlang strooide de dochter her en der de herinnering rond dat het kind, ocharme als énige van bijna héél de school (*drama*), nog geen lange rok heeft. Het dutske ...
Dit weekend besloot de dame dan ook dat het dringend tijd was om daar iets aan te doen. Ze nam haar nietsvermoedende vader mee op sleeptouw, dat is pas 'ocharme', en kwamen van een kale reis terug.

Op hun shoppingtrip kwamen ze echter een vrouw tegen die als tip gaf 'ken je niemand die een beetje kan naaien? Want het is heel simpel'. Kennen ja, maar ze wist maar al te goed dat dit niet op 1-2-3 ging want zaterdagavond was ons huis gevuld met 4 kinderen en zag ik mezelf daar niet toe in de mogelijkheid.

Echter, bedacht mijn slimme dochter zich, is het aantal kinderen vanaf zondagmiddag alweer gehalveerd dus kan ons moeder zondagavond aan de slag. Er kwam nog veel ge-pleeaaassseee en komaaaaaan en alsjealsjealsjeblieeehiiiieffff aan te pas. Smerig ...
Zo kwam het dat ik mijn voornemen om zondagavond geen klop te doen overboord gooide en de juffrouw een maxi-skirt maakte. Een zwart-wit exemplaar moest het worden, want dat past goed bij haar Stan Smiths. Mijn kleine fashionista! :)

En dat daar streng op toegezien wordt hoef ik vast niet te vertellen. Mijn begroeting deze morgen was: is mijn rok klaar? 
Maar het enthousiasme en de vele dankuuuus laten mijn dag weer helemaal stralen.Stof: Droomstoffen

1 opmerking: