donderdag 29 juni 2017

Twinning is winning

Holderdebolderverliefd was ik toen ik de nieuwe collectie zag, bewonderde en bleef aangapen. Ik was uiteraard ook niet de enige die de nieuwe See You At Six collectie zo áf vind. Ik twijfelde over welk stofje onder mijn naaimachine/overlock zou belanden en toen ik dan uiteindelijk beslist had was het stofje uiteraard uitverkocht. De liefde was dus niet uitsluitend wederzijds. In blogland zag ik her en der creaties verschijnen met het stofje dat het mijne moest zijn.


Maar geduld is een schone deugd en zo kwam het dat ik plots zag dat de voorraad opnieuw aangevuld was. Ik besloot snel te bestellen bij de bron zelf. Ik won een hele tijd geleden op de Blogmeet van Woohoo By Davina een bon van Soft Cactus. Deze had ik bewaard voor het juiste moment. Nu dus.


Ik kieperde een metertje palmbomen in mijn winkelmandje alsook de mooie blingblingelastiek en bijpassende boordstof vond de weg naar mijn karretje, toevallig. Ik wist al zeker dat er een trui voor Jules zou geknipt worden. De combinatie van zijn zongebruind velletje en dit zomerse stofje zou de ideale match worden.


Zo kwam het dat ik na het naaien van de trui nog een stuk stof over had. Genoeg voor een rok voor Eline dacht ik zo. Dan kon ik die prachtige elastiek meteen gebruiken. Geen kort model, geen lang, ik ging voor medium. 


Na de rok had ik nog een klein beetje stof over. Het werd een ware puzzelchallenge om er nog een topje uit te persen maar het is gelukt mits een beetje creativiteit.


Ik ga deze post niet onnodig lang maken want ik heb veel foto's, echt veel. U weze gewaarschuwd.
Stoffen en elastiek: See You At Six
Patroon: Mitch Sweater - LMV

1 opmerking: