vrijdag 30 juni 2017

Veilig de vakantie in

Het is zover, twee maanden zijn die kleine koters thuis. Twee maanden bomvol leuke uitstappen, vele speeldates en reizen. De voorgaande jaren droegen onze kinderen ook ID-bandjes waar we de voor ons belangrijkste gevens op noteerden zoals bijvoorbeeld telefoonnummers, naam, medische gegevens enz. Volledig naar eigen keuze.

Dit jaar besloten we voor een duurzamer model te gaan dat nog voor vele komende jaren kan dienen. Ik zocht het internet af en we kwamen via Child Focus terecht bij Mojid Bands. Zij maken bandjes voor kinderen én volwassenen. Je personaliseert alles en het metalen plaatje wordt dan gelaserd met alle info erop. Er zijn ook verschillende kleuren bandjes beschikbaar die je makkelijk kan verwisselen.De levering gebeurde binnen de 3 werkdagen na bestelling. 15 euro voor een kinderbandje, daar kunt ge niet voor sukkelen!
We hoeven niet ongerust te zijn dat ze in een panieksituatie een telefoonnummer zouden vergeten. Nu enkel erop toezien dat die smartphone voldoende opgeladen blijft :-). 

Willen jullie ook bestellen? Hou er dan wel rekening mee dat er tussen 5 juli en 15 juli geen verzendingen gebeuren.


Hoe doen jullie dit tijdens de reizen/uitstappen? Leren jullie kinderen alle gegevens vanbuiten? Noteren jullie alles op de arm of kledij? 
Hebben jullie nog andere handige tips?

2 opmerkingen:

  1. Wow, die zien er natuurlijk wel erg cool uit, moet ik zeggen! Bijna een festivalbandje ;-) Je zou natuurlijk zelf katoenen armbandjes genaaid kunnen hebben met een kamsnapssluiting, en op de binnenzijde je gsm-nr op strijken. Voorwaarde is dan natuurlijk wel dat je een snijplotter ter beschikking hebt, of dat er in je vriendenkring iemand is dat dit voor jou wil snijden ;-) Maar of die zo gaaf zouden zijn als deze die je nu aanschafte? Ik moet toegeven dat ik het betwijfel...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik maak zelf lederen bandjes! Die zijn ook lekker cool. :-) Om ze de gegevens uit het hoofd te laten leren zijn mijn kids nog te klein. Het voelt veel veiliger als ze zo'n bandje dragen!

    BeantwoordenVerwijderen