maandag 28 augustus 2017

Sew challenge in de bloemetjes gezet

De afgelopen blogmeeting georganiseerd door Davina haalde ik niet maar de sew challenge die eraan vast kleeft zoals slagroom op warme chocolademelk, het krokante paprikajasje rond m'n pindanoten, het laagje chocolade op de dinosauruskoek, enfin je snapt het wel ... dat wou ik niet uit de weg gaan.

Ik kreeg van Davina een bloemenstof toegestopt, wel 7 meters lang, slik. Gelukkig hadden de dochter en ik meteen een klik met de stof. Ik kreeg dan ook 3 criteria toegestopt: deze bloemenstof - twinning - foto's met bloemen. Check!Met Eline haar verjaardag in aantocht besloot ik twee feestelijke jurkjes te toveren. Voor mezelf gebruikte ik het Wandapatroon uit La Maison Victor. Voor Eline permitteerde ik mezelf wat te experimenteren om tot een matching resultaat te komen.Het stofje werd gesponsord door Mon Depot. De bloemen bezorgden me een nostalgisch gevoel toen we ze kochten aan het bloemenkraam van een meisje op het strand in Knokke. Het zoeken naar de couteaux om te betalen bezorgde ons enkele uren zoekwerk. Geen idee wie het het leukst vond, Eline of ik ...

Voor diegenen die het misschien al gemerkt hadden, ik maakte eerder voor Eline een top waarbij ik subtiel al een randje in deze bloemenstof uitprobeerde. 

Nogmaals dank aan Davina om alles weer in tot in de puntjes te regelen! 't Is dat ik al getrouwd ben, anders kreeg jij de hele planning in handen :-). X

Benieuwd naar de andere uitdagingen? Deze dames vertellen je er vandaag meer over:

13 opmerkingen:

 1. Supermooi jong! Wat een prachtige naaisels! En die stof... WAUW!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whaw, wat leuk die jurkjes voor jullie twee! Heel erg mooi, daar zullen jullie samen nog veel plezier aan hebben.

  PS: Mag ik wel vragen, mijn link in je tekst te hernemen? Ik wisselde, en blogde ook vandaag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. haha wat een leuk compliment! Je deed dat geweldig en ik ben heel blij dat jij en Eline die klik met de stof wel hadden, net zoals Lieve en haar vriendin, want ik had die totaal niet. :) Superleuke jurkjes die je maakte!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwie, die jurk staat jou fantastisch! Superleuk ook die twintig met je meisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb zo ook al een half jaar een lap stof liggen. Na jouw creatie (en die van Lieve) begint er dan toch eindelijk een klik te komen...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oooh echt leuk, een heel geslaagde twinning als je het mij vraagt

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heel tof gedaan! En inderdaad, o nostalgie, die papieren bloemen op het strand!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtige jurken van dezelfde beeldschone stof. Leuk als je zoiets cadeau krijgt en dan deze creaties weet te maken. Papieren bloemen kopen ken ik niet, maar wel zelf witte margrieten maken van papieren zakdoekjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi. Alle twee de jurken zijn prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Die zijn prachtig!! Echt schattig, zo moeder en dochter in hetzelfde!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. die 7meter had ik gerust willen krijgen ;-)). jullie staan mooi met de jurken. apart stofje voor een kinderjurk maar je dochter staat er wel mee! het was ook nog iets geweest voor een chinees Laure jurkje!

  BeantwoordenVerwijderen